Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Medmindre andet er anført nedenfor, er du hverken lovmæssigt eller kontraktmæssigt forpligtet at opgive dine personoplysninger, ejheller er det nødvendigt for at indgå en aftale. Du er ikke forpligtet til at opgive dine oplysninger. Det vil ikke have nogen konsekvenser at undlade at opgive dem. Dette gælder kun, så længe nedenstående behandlingsprocedurer ikke siger noget andet.

"Personoplysninger" er alle oplysninger om en identificeret eller identificerbar fysisk person.

Serverlogfiler

Du kan bruge vores websteder uden at indsende personlige oplysninger.

Hver gang du besøger vores websted, overfører din internetbrowser brugerdata til os eller vores webhosts/IT-tjenesteudbydere og lagrer dem i serverlogfiler. Disse lagrede data omfatter f.eks. navnet på det websted, der er blevet tilgået, dato og klokkeslæt for anmodningen, IP-adressen, mængden af overførte data og den udbyder, der foretager anmodningen. Behandlingen foretages på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra f), i GDPR på grund af vores legitime interesser i at sikre en smidig drift af vores websted og forbedre vores tjenester.

Kontakt

Ansvarlig person/Databeskyttelsesansvarlig

Du kan kontakte os når som helst. Kontaktoplysningerne for den person, der er ansvarlig for databehandlingen, findes i vores juridiske meddelelse.

Du kan kontakte vores databeskyttelsesansvarlige direkte på: privacy@gomibo.com

Proaktiv kontakt med kunden via e-mail

Hvis du kontakter os proaktivt via e-mail, indsamler vi kun dine personlige data (navn, e-mailadresse, meddelelsestekst) i det omfang, du har oplyst dem. Formålet med databehandlingen er at behandle og besvare din kontaktforespørgsel.

Hvis den indledende kontakt tjener til at gennemføre foranstaltninger forud for aftaleindgåelse (f.eks. forespørgsel i tilfælde af købsinteresse, oprettelse af en ordre) eller vedrører en aftale, der allerede er indgået mellem dig og os, finder denne databehandling sted på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra b) i GDPR.

Hvis den indledende kontakt sker af andre årsager, finder denne databehandling sted på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra f) i GDPR med henblik på vores overordnede, legitime interesse i at behandle og besvare din anmodning.I dette tilfælde har du ret til at gøre indsigelse til enhver tid mod denne behandling af personoplysninger om dig, der udføres på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra f) i GDPR, af grunde, der vedrører din særlige situation.

Vi bruger udelukkende din e-mailadresse til at behandle din anmodning. Dine data vil efterfølgende blive slettet i overensstemmelse med de lovbestemte opbevaringsperioder, medmindre du har givet dit samtykke til yderligere behandling og brug.

Indsamling og behandling ved brug af kontaktformularen

Når du bruger kontaktformularen, indsamler vi kun dine personlige oplysninger (navn, e-mailadresse, meddelelsestekst) i det omfang, du har oplyst dem. Databehandlingen sker med henblik på at tage kontakt. Ved at indsende din meddelelse accepterer du behandlingen af de oplysninger, du har sendt. Behandlingen vil blive udført på grundlag af art. 6, stk. 1, lit. a i GDPR med dit samtykke.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os uden at det påvirker lovligheden af den behandling, der er udført med dit samtykke indtil tilbagekaldelsen. Vi bruger udelukkende din e-mailadresse til at behandle din anmodning. Endelig slettes dine oplysninger, medmindre du har givet dit samtykke til yderligere behandling og brug.

Kundekonto-ordrer

Kundekonto

Når du åbner en kundekonto, indsamler vi dine personlige oplysninger i det omfang, der er angivet der. Databehandlingen sker med det formål at forbedre din købsoplevelse og forenkle ordrebehandlingen. Behandlingen vil blive udført på grundlag af art. 6, stk. 1, lit. a i GDPR med dit samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os uden at det påvirker lovligheden af den behandling, der er udført med dit samtykke indtil tilbagekaldelsen. Din kundekonto vil derefter blive slettet.

Indsamling, behandling og overførsel af personoplysninger i ordrer

Når du afgiver en ordre, indsamler og bruger vi kun dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at opfylde og håndtere din ordre samt behandle dine forespørgsler. Det er nødvendigt at give oplysninger for at kunne indgå en aftale. Hvis disse ikke gives, kan der ikke indgås nogen aftale. Behandlingen finder sted på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra b), i GDPR og er nødvendig for at opfylde en aftale med dig.

Dine data overføres her f.eks. til de fragtfirmaer og dropshippingudbydere, betalingstjenesteudbydere, tjenesteudbydere til håndtering af ordren og IT-tjenesteudbydere, som du har valgt. Vi vil i alle tilfælde overholde de juridiske krav nøje. Omfanget af dataoverførslen er begrænset til et minimum.

Kontakt-evalueringer

Indsamling af data, når du skriver en kommentar

Når du kommenterer en artikel eller et bidrag, indsamler vi kun dine personoplysninger (navn, e-mailadresse, kommentartekst) i det omfang, du har givet os dem. Behandlingen tjener til at give dig mulighed for at kommentere og vise kommentarer. Ved at indsende en kommentar accepterer du behandlingen af de fremsendte data. Behandlingen vil blive udført på grundlag af art. 6, stk. 1, lit. a i GDPR med dit samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os uden at det påvirker lovligheden af den behandling, der er udført med dit samtykke indtil tilbagekaldelsen. Dine personlige oplysninger vil derefter blive slettet.

Når din kommentar offentliggøres, offentliggøres kun det navn, du har angivet.

Når du sender din kommentar, gemmes din IP-adresse også for at forhindre misbrug af kommentarfunktionen og for at sikre sikkerheden i vores IT-systemer. Ved at indsende en kommentar accepterer du behandlingen af de fremsendte data. Behandlingen vil blive udført på grundlag af art. 6, stk. 1, lit. a i GDPR med dit samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os uden at det påvirker lovligheden af den behandling, der er udført med dit samtykke indtil tilbagekaldelsen. Din IP-adresse vil derefter blive slettet.

Brug af dine personoplysninger til udsendelse af postreklamer

Vi vil bruge dine personlige oplysninger (navn, adresse), som vi har modtaget i forbindelse med salg af varer eller tjenester, til at sende dig postreklamer, medmindre du har gjort indsigelse mod denne brug. Det er nødvendigt at give disse oplysninger for at kunne indgå en aftale. Hvis disse ikke gives, kan der ikke indgås nogen aftale. Behandlingen vil blive udført på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra f) i GDPR med henblik på vores legitime interesse i direkte reklame.Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne brug af dine adresseoplysninger ved at kontakte os. Du kan finde kontaktoplysningerne for udøvelse af din ret til at gøre indsigelse i vores impressum.

Brug af din e-mailadresse til udsendelse af nyhedsbreve

Vi bruger din e-mailadresse uden for aftalemæssig behandling udelukkende til at sende dig et nyhedsbrev til vores egne markedsføringsformål, hvis du udtrykkeligt har givet dit samtykke til dette. Behandlingen vil blive udført på grundlag af art. 6, stk. 1, lit. a i GDPR med dit samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, uden at det påvirker lovligheden af den behandling, der er udført med dit samtykke indtil tilbagekaldelsen. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at bruge det relevante link i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os. Din e-mailadresse vil derefter blive fjernet fra distributøren.

Dine data vil blive videresendt til en tjenesteudbyder til e-mailmarketing i forbindelse med ordrebehandling. De vil ikke blive videregivet til andre tredjeparter.

Brug af din e-mailadresse til udsendelse af direkte markedsføring

Vi bruger din e-mailadresse, som vi har fået i forbindelse med salg af en vare eller tjenesteydelse, til elektronisk overførsel af markedsføring for vores egne varer eller tjenesteydelser, som ligner dem, du allerede har købt hos os, medmindre du har gjort indsigelse mod denne brug. Du skal oplyse din e-mailadresse for at kunne indgå en aftale. Hvis disse ikke gives, kan der ikke indgås nogen aftale. Behandlingen vil blive udført på grundlag af art. 6, stk. 1, lit. f i GDPR på grund af vores berettigede interesse i direkte markedsføring. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne brug af din e-mailadresse ved at kontakte os. Du kan finde kontaktoplysningerne for udøvelse af din ret til at gøre indsigelse i vores impressum. Du kan også bruge linket i markedsføringsmailen. Dette vil ikke medføre andre omkostninger end transmissionsudgifter til grundtakster.

Cookies

Vores websted bruger cookies. Cookies er små tekstfiler, som gemmes i en brugers internetbrowser eller af brugerens internetbrowser på dennes computersystem. Når en bruger åbner et websted, kan der blive gemt en cookie på brugerens operativsystem. Denne cookie indeholder en karakteristisk tegnstreng, som gør det muligt tydeligt at identificere browseren, når webstedet tilgås igen.

Cookies vil blive gemt på din computer. Du har derfor fuld kontrol over brugen af cookies. Ved at vælge de relevante tekniske indstillinger i din internetbrowser kan du blive varslet, før der sættes cookies, og du kan beslutte, om du vil acceptere denne indstilling i hvert enkelt tilfælde, samt forhindre lagring af cookies og overførsel af de data, de indeholder. Cookies, der allerede er gemt, kan til enhver tid slettes. Vi gør dog opmærksom på, at dette kan forhindre dig i at udnytte alle funktionerne på dette websted fuldt ud.

Ved hjælp af nedenstående links kan du finde ud af, hvordan du kan administrere cookies (eller bl.a. deaktivere dem) i de vigtigste browsere:

Chrome-browser: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=en
Internet Explorer: https://support.microsoft.com/de-de/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preference
Safari: https://support.apple.com/en-gb/guide/safari/sfri11471/mac

Teknisk nødvendige cookies

I det omfang der ikke er angivet andre oplysninger i nedenstående databeskyttelseserklæring, bruger vi kun disse teknisk nødvendige cookies for at gøre vores tjeneste mere brugervenlig, effektiv og sikker. Cookies gør det også muligt for vores systemer at genkende din browser efter et sideskift og at tilbyde dig tjenester. Nogle funktioner på vores websted kan ikke tilbydes uden brug af cookies. Disse tjenester kræver, at browseren genkendes igen efter et sideskift.

Behandlingen foretages på grundlag af art. 6, stk. 1, lit. f i GDPR på grund af vores generelt berettigede interesse i at sikre optimal funktionalitet af hjemmesiden samt en brugervenlig og effektiv udformning af vores serviceudbud. Du har ret til nægte denne behandling af dine personoplysninger i henhold til artikel. 6, stk. 1, lit. f i GDPR af grunde, der vedrører din personlige situation.

Reklameanalyse

Brug af Google Analytics

Vores websted bruger webanalysetjenesten Google Analytics fra Google LLC. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain
View, CA 94043, USA; "Google"). Hvis du har fast bopæl i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Schweiz, er Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland) den dataansvarlige for dine data. Google Ireland Limited er derfor det selskab tilknyttet Google, der er ansvarlig for behandlingen af dine data og for overholdelse af den gældende databeskyttelseslovgivning.

Behandlingen af data tjener til at analysere dette websted og dets besøgende samt til markedsførings- og reklameformål. Google vil bruge disse oplysninger på vegne af operatøren af dette websted til at evaluere din brug af webstedet, til at udarbejde rapporter om webstedsaktivitet og til at levere andre tjenester til webstedsoperatøren i forbindelse med websteds- og internetbrug. I denne proces kan der bl.a. indsamles følgende oplysninger: IP-adresse, dato og klokkeslæt for tilgåelsen til webstedet, klikvej, oplysninger om den browser og den enhed, du bruger, de besøgte sider, henvisende URL (det websted, hvorfra du har fået adgang til vores websted), lokaliseringsdata og købsaktiviteter. Den IP-adresse, der overføres fra din browser inden for rammerne af Google Analytics, er ikke forbundet med andre data, som Google ligger inde med.

Google Analytics bruger teknologier som cookies, weblagring i browseren og sporingspixels, der gør det muligt at analysere din brug af webstedet. De oplysninger, der genereres af disse om din brug af dette websted, overføres normalt til en Google-server i USA og gemmes der. IP-anonymisering er aktiveret på dette websted.

Google bruger dette til at forkorte din IP-adresse på forhånd inden for EU's medlemsstater eller i andre lande, der har underskrevet aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde vil den fulde IP-adresse blive overført til en Google-server i USA og forkortet der.

Databehandlingen, især placeringen af cookies, udføres på grundlag af artikel 15 Abs. 3 S. 1 TMG. Behandlingen af dine personoplysninger sker på grund af vores overordnede legitime interesse i en behovsbaseret og målrettet udformning af webstedet og er baseret på artikel 6, stk. 1, litra f i GDPR. Af grunde, der vedrører din særlige situation, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod denne behandling af personoplysninger om dig. Du kan også forhindre, at Google indsamler de data (herunder din IP-adresse), der genereres af Google Analytics og vedrører din brug af hjemmesiden, samt at Google behandler disse data ved at downloade og installere browser-plugin'et, der er tilgængeligt på følgende link https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB

For at forhindre Google Analytics' dataindsamling og lagring af data på tværs af flere enheder kan du placere en opt-out-cookie. Opt-out-cookies forhindrer fremtidig indsamling af dine data, når du besøger dette websted. Du skal implementere opt-out-ordningen på alle de systemer og enheder, du bruger, så den fungerer effektivt og fuldstændigt. Hvis du sletter opt-out-cookien, vil anmodninger blive sendt til Google igen. Når du klikker her, placeres en opt-out-cookie: Deaktiver Google Analytics.

Du kan finde flere detaljerede oplysninger om vilkår og betingelser for brug og databeskyttelse på https://marketingplatform.google.com/about/analytics/terms/gb/og/eller på https://policies.google.com/?hl=en-GB&gl=deog https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=en-GB.

Brug af Facebook-pixel

Vores websted bruger remarketing-funktionen "Custom Audiences" fra Facebook Inc. (1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA; "Facebook").

Facebook Irland og vi er i fællesskab ansvarlige for indsamlingen af dine data og overførslen af disse data til Facebook, når tjenesten er integreret. Dette er baseret på en aftale mellem os og Facebook Irland om fælles behandling af personoplysninger, som definerer de respektive ansvarsområder. Aftalen kan ses på https://www.facebook.com/legal/controller_addendum. I henhold til denne aftale er vi navnlig ansvarlige for at opfylde oplysningsforpligtelserne i henhold til artikel 13 og 14 i GDPR, for at overholde sikkerhedskravene i artikel 32 i GDPR med hensyn til korrekt teknisk implementering og konfiguration af tjenesten og for at overholde forpligtelserne i henhold til artikel 33 og 34 i GDPR, for så vidt som et brud på persondata påvirker vores forpligtelser i henhold til den fælles behandlingsaftale. Facebook Irland er ansvarlig for at muliggøre de registreredes rettigheder i henhold til artikel 15-20 i GDPR, for at overholde sikkerhedskravene i artikel 32 i GDPR med hensyn til tjenestens sikkerhed og for at overholde forpligtelserne i henhold til artikel 33 og 34 i GDPR, i det omfang et brud på persondatasikkerheden påvirker Facebook Irlands forpligtelser i henhold til aftalen om fælles behandling af personoplysninger.

Applikationen tjener til at målrette besøgende på webstedet med interessebaseret reklame på det sociale netværk Facebook. Til dette formål er Facebook remarketing-tag'et blevet implementeret på webstedet. Dette tag opretter en direkte forbindelse til Facebooks servere, når webstedet besøges. Dette fortæller Facebook-serveren, hvilke af vores sider du har besøgt. Facebook tildeler disse oplysninger til din personlige Facebook-brugerkonto. Når du besøger det sociale netværk Facebook, vil du få vist personlige, interesse-relaterede Facebook-annoncer. Dine oplysninger kan blive sendt til USA.

Brugen af cookies eller tilsvarende teknologier er baseret på § 15, stk. 3, pkt. 1 i TMG. Dine personoplysninger behandles på grundlag af art. 6(1) f) DSGVO på grund af vores overordnede legitime interesse i at målrette besøgende på webstedet med interessebaseret reklame. Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod denne behandling af dine personoplysninger af grunde, der skyldes din særlige situation.

Du kan finde flere oplysninger om Facebooks indsamling og brug af data, dine rettigheder i denne forbindelse og mulighederne for at beskytte dit privatliv i Facebooks oplysninger om databeskyttelse på https://www.facebook.com/about/privacy

Brug af Google Ads' konverteringssporing

Vores websted bruger online markedsføringsprogrammet "Google Ads", herunder konverteringssporing (evaluering af brugerhandlinger). Google konverteringssporing er en tjeneste, der drives af Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google"). Hvis du har fast bopæl i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Schweiz, er Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland) den dataansvarlige for dine data. Google Ireland Limited er derfor det selskab tilknyttet Google, der er ansvarlig for behandlingen af dine data og for overholdelse af den gældende databeskyttelseslovgivning.

Hvis du klikker på annoncer fra Google, placeres der en cookie på din computer med henblik på konverteringssporing. Disse cookies har begrænset gyldighed, indeholder ingen personlige data og kan derfor ikke bruges til personlig identifikation. Hvis du besøger visse sider på vores websted, og cookien endnu ikke er udløbet, kan vi og Google genkende, at du har klikket på annoncen og er blevet sendt videre til denne side. Hver Google Ads-kunde modtager en forskellig cookie. Det er derfor ikke muligt at spore cookies vedrørende Ads' kunders websteder.

De oplysninger, der indsamles ved hjælp af konverteringscookien, tjener til at udarbejde konverteringsstatistik. Dette giver os mulighed for at finde ud af det samlede antal brugere, der har klikket på vores annoncer og er blevet sendt videre til en side med et konverteringssporingstag. De modtager dog ingen oplysninger, som kan bruges til at identificere brugerne personligt. Dine oplysninger kan blive sendt til USA.

Brugen af cookies eller tilsvarende teknologier er baseret på § 15, stk. 3, pkt. 1 i TMG. Databehandlingen, især placeringen af cookies, udføres på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra f) i GDPR på grund af vores overordnede legitime interesse i at henvende os til besøgende på webstedet med målrettede, interesse-relaterede reklamer. Af grunde, der vedrører din særlige situation, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod denne behandling af personoplysninger om dig. Du kan deaktivere personliggjort annoncering i Googles reklameindstillinger. Vejledning hertil findes på https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en-GB

Alternativt kan du forhindre tredjeparters brug af cookies ved at besøge Network Advertising Initiative's deaktiveringsside på https://www.networkadvertising.org/choices/og følge de yderligere opt-out-instruktioner, der er angivet der. Du vil så ikke blive medtaget i statistikkerne for konverteringssporing. Du kan finde flere oplysninger samt Googles politik for beskyttelse af personlige oplysninger på: https://policies.google.com/privacy?gl=de&hl=en-GB

Google Inc.'s brug af funktionen remarketing eller "lignende målgrupper".

Vores websted bruger remarketing- eller "lignende målgrupper"-funktionen fra Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google"). Hvis du har fast bopæl i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Schweiz, er Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland) den dataansvarlige for dine data. Google Ireland Limited er derfor det selskab tilknyttet Google, der er ansvarlig for behandlingen af dine data og for overholdelse af den gældende databeskyttelseslovgivning.

Denne applikation tjener til at analysere besøgsadfærd og besøgendes interesser. Google bruger cookies til at analysere brugen af webstedet og danner grundlag for at producere interesse-relaterede annoncer. Cookies gør det muligt at registrere besøg på webstedet samt at registrere anonymiserede data om brugen af webstedet. De personlige oplysninger om besøgende på webstedet gemmes ikke. Hvis du derefter besøger et andet websted i Googles display-netværk, vil du få vist annoncer, som med større sandsynlighed tager hensyn til tidligere produkt- og informationsinteresser.

Dine oplysninger kan blive sendt til USA.

Databehandlingen, især placeringen af cookies, sker på grundlag af § 15, stk. 3, pkt. 1 i TMG. Behandlingen af personoplysninger udføres på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra f) i GDPR på grund af vores overordnede legitime interesse i at henvende os til besøgende på webstedet med målrettede, interesse-relaterede reklamer. Af grunde, der vedrører din særlige situation, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod denne behandling af personoplysninger om dig.

Du kan deaktivere brugen af cookies med permanent virkning ved at følge nedenstående link og downloade og installere det plugin, der findes der: https://support.google.com/ads/answer/7395996?hl=en-GB

Alternativt kan du deaktivere tredjeparters brug af cookies ved at besøge Network Advertising Initiative's deaktiveringsside på https://www.networkadvertising.org/choices/og følge de yderligere opt-out-instruktioner, der er angivet der.

Du kan finde mere detaljerede oplysninger om Google remarketing samt den tilhørende databeskyttelsespolitik på: https://www.google.com/privacy/ads/

Plug-ins og andet

Brug af GoogleMaps

Vores websted bruger funktionen til indlejring af Google Maps fra Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA "Google").

Hvis du har fast bopæl i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde eller Schweiz, er Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland) den dataansvarlige for dine data. Google Ireland Limited er derfor det selskab tilknyttet Google, der er ansvarlig for behandlingen af dine data og for overholdelse af den gældende databeskyttelseslovgivning.

Denne funktion repræsenterer visuelt geografiske oplysninger og interaktive kort. Google indsamler, behandler og bruger også data om besøgende på webstedet, når de kalder sider med indbyggede Google Maps.

Dine oplysninger kan også blive sendt til USA.

Databehandlingen, især placeringen af cookies, sker på grundlag af § 15, stk. 3, pkt. 1 i TMG. Behandlingen af personoplysninger sker på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra f i GDPR på grund af vores legitime interesse i en behovsbaseret og målrettet udformning af webstedet. Af grunde, der vedrører din særlige situation, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod denne behandling af personoplysninger om dig.

Yderligere oplysninger om de data, der indsamles og anvendes af Google, dine rettigheder og dit privatliv findes i Googles politik om beskyttelse af personlige oplysninger på https://www.google.com/privacypolicy.html. Du har også mulighed for at ændre dine indstillinger i databeskyttelsescentret, så du kan administrere og beskytte de data, der behandles af Google.

Brug af YouTube

Vores websted bruger funktionen til indlejring af YouTube-videoer fra Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Dublin 4, Irland; "YouTube"). YouTube er et selskab, der er tilknyttet Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google").

Denne funktion viser YouTube-videoer i en iFrame på webstedet. Indstillingen "avanceret fortrolighedsmodus" er aktiveret her. Dette forhindrer YouTube i at gemme oplysninger om besøgende på webstedet. Det er kun, hvis du ser en video, at oplysninger overføres til og gemmes af YouTube. Dine oplysninger kan blive sendt til USA.

Databehandlingen, især placeringen af cookies, sker på grundlag af § 15, stk. 3, pkt. 1 i TMG. Behandlingen af personoplysninger sker på grundlag af artikel 6, stk. 1, litra f i GDPR på grund af vores legitime interesse i en behovsbaseret og målrettet udformning af webstedet. Af grunde, der vedrører din særlige situation, har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod denne behandling af personoplysninger om dig.

Du kan finde yderligere oplysninger om de data, der indsamles og anvendes af YouTube og Google, og dine rettigheder og muligheder for at beskytte dit privatliv i YouTubes politik om beskyttelse af personlige oplysninger https://www.youtube.com/t/privacy.

Berørte personers rettigheder og opbevaringstid

Opbevaringens varighed

Når den kontraktmæssige behandling er afsluttet, opbevares oplysningerne i første omgang i garantiperioden, derefter i overensstemmelse med de lovbestemte opbevaringsperioder, især skatte- og handelslovgivningen, og slettes derefter efter periodens udløb, medmindre du har givet dit samtykke til yderligere behandling og brug.

Den berørte persons rettigheder

Hvis de juridiske krav er opfyldt, har du følgende rettigheder i henhold til artikel 15-20 i GDPR: Ret til information, rettelse, sletning, begrænsning af behandling og dataportabilitet. Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandling på grundlag af art. 6, stk. 1 i GDPR, og til behandling med henblik på direkte markedsføring i henhold til art. 21, stk. 1 i GDPR.

Ret til at klage til den regulerende myndighed

Du har ret til at klage til den regulerende myndighed i henhold til art. 77 i GDPR, hvis du mener, at dine oplysninger ikke behandles på en lovlig måde.

Ret til at gøre indsigelse

Hvis den her beskrevne databehandling er baseret på vores legitime interesser i overensstemmelse med artikel 6, stk. 1, litra f i GDPR, har du ret til af grunde, der skyldes din særlige situation, til enhver tid at gøre indsigelse mod behandlingen af dine data med fremtidig virkning.

Hvis indsigelsen er vellykket, vil vi ikke længere behandle personoplysningerne, medmindre vi kan påvise tvingende legitime grunde til behandlingen, der vejer tungere end dine interesser eller rettigheder og frihedsrettigheder, eller hvis behandlingen er beregnet til at gøre retskrav gældende, udøve eller forsvare dem.

Hvis personoplysninger behandles med henblik på direkte reklame, kan du til enhver tid gøre indsigelse mod dette ved at give os besked. Hvis indsigelsen er vellykket, vil vi ikke længere behandle personoplysningerne med henblik på direkte reklame.

Sidste opdatering: 3.11.2020