Tilbehør, som sikrer det bedste brug og holder enhver telefon i perfekt stand.

Covers

Sørg for, at din telefon altid ser godt ud, med et cover, der passer til dig. Lille investering, stor fortjeneste!

Se alle typer

Opladere

Altid et fuldt batteri, takket være et stort udvalg af opladere.

Se alle

Høretelefoner

Lyt til din yndlingsmusik, med masser af bas, eller lyt til krystalklare telefonopkald.

Se alle

Er du på udkig efter covers eller andet tilbehør til din enhed? Vælg dit mærke!

Alt tilbehør:

Beskyt din telefon eller tablet, og hold den flot!

Telefoncovers sørger for, at din telefon forbliver intakt og fri for ridser: som da du købte den! Et cover beskytter din telefon og gør den mere personlig. Vi har telefoncovers fås i flere forskellige farver og med forskelligt print, så der er noget for enhver smag! Når du ønsker den ultimative beskyttelse, skal du også bruge en skærmbeskytter.

Lotta - specialist i enheder: "Jeg anbefaler altid denne kombination til venner og familie. Du får maksimal beskyttelse for relativt få penge. Mit råd: Sørg for at beskytte din telefon fra den allerførste dag, for selv små fejl kan få store konsekvenser og de kommer altid uventet".

Stort udvalg af tilbehør og gadgets

Hos Gomibo.dk, har vi et stort udvalg af tilbehør til din telefon og tablet, samt masser af gadgets. Hvad med et smartwatch? Takke være denne gadget, er du altid være i kontakt med telefon, uden at skulle bære rundt på den. Det er fx rigtigt smart, når du træner. Ear buds er også afgørende her. Her kan du lytte til din yndlingsmusik når og hvor som helst. Vil du hellere lytte til musik, sammen med andre? Så tjek vores Bluetooth-højttalere. Vi har dem i alle prisklasser, så du let kan vælge den perfekte højttaler.