Om Gomibo

Hvis du er på udkig efter en mobiltelefon, tablet eller tilbehør, er Gomibo det rette sted at gå på opdagelse! Blandt de mere end 600 mobiltelefoner finder du kendte mærker som Apple og Samsung, men også mindre kendte producenter som Realme, Cat og Fairphone samt kinesiske telefoner af høj kvalitet fra Xiaomi og OnePlus. Derudover tilbyder vi også et bredt udvalg af højttalere, hovedtelefoner og andet tilbehør.

Gomibo er en del af den hollandske telekommunikationswebshop Belsimpel. Med en online markedsandel på næsten 50% er Belsimpel allerede en stor spiller på det hollandske marked.

Den unikke mulighed for at sammenligne det komplette sortiment ud fra dine egne behov med få klik, den hurtige levering og de gode returbetingelser er nøglen til denne succes. Med Gomibo ønsker vi at gøre dette koncept, som vi er blevet markedsleder på i Holland, tilgængeligt for kunder i hele Europa!

Vi leverer fra vores eget lager, så din bestilling er hjemme hos dig på ingen tid.


Det vi repræsenterer

Alle mobiltelefoner på ét sted

Vi tilbyder det største udvalg af mobiltelefoner, lige fra kendte mærker som Apple og Samsung til mindre kendte mærker som Realme, Xiaomi og Gigaset.

Hurtig levering

Vi leverer fra vores eget lager. Derfor kan vi levere bestillinger til det meste af Europa inden for 1-2 hverdage. Du kan returnere din bestilling gratis i op til 31 dage efter, at du har modtaget den.

Bestil uden besvær

Din bestilling gennemføres med få klik.

Vi er klar til at gøre en ekstra indsats, hver dag

Vores kundeservice er åben hver dag fra kl. 09.00 - 00.00.


Jeroen & Jeroen

Jeroen & Jeroen er grundlæggerne af Belsimpel og Gomibo. De startede deres første webshop i 2006 som unge studerende i Groningen i Holland. Sammen med mere end 500 kolleger kæmper de nu hver dag for at kunne give det bedste tilbud på telefoner, tablets og tilbehør. Vores mission? At hjælpe alle med at finde det perfekte match. Uanset om du allerede ved, hvad du leder efter, eller om du har brug for lidt hjælp og rådgivning.


Historie

2021

Belsimpel ekspanderer yderligere i Europa under domænenavnet Gomibo. Kunder fra i alt femten lande kan nu bestille på deres eget domæne.

2020

I november 2020 ekspanderede Belsimpel officielt til udlandet under det nye navn Gomibo. Udvidelsen startede i Tyskland med Gomibo.de. I de følgende måneder fulgte Gomibo-hjemmesider i andre europæiske lande.

2019

Siden august 2019 har vores kunder kunnet oprette en konto på vores hjemmeside. Det betyder, at de kan finde alle deres bestillinger og produktoplysninger på ét sted! Vil du også gerne oprette en konto? Opret en Gomibo-konto.

Vi sendte allerede pakker fra Holland til Belgien og Tyskland, men siden efteråret 2019 er der kommet mange flere lande til. Vi leverer nu også til bl.a. Polen, Italien, Finland og Storbritannien. Du kan få en komplet oversigt på vores side om forsendelse.

2018

I 2018 lancerede Belsimpel et maskinlæringssoftware til automatisk at genkende og verificere id-beviser: Verifai.

Samme år indgik Belsimpel officielt partnerskaber med smartphone-mærkerne OnePlus og Xiaomi. Belsimpel blev dermed de første til at hjemtage kinesiske Xiaomi-telefoner til Holland!

Tallene for 2018 blev offentliggjort i december: Med en omsætning på lidt over 300 millioner euro er Belsimpel vokset med ikke mindre end 50 % i forhold til 2017.

2017

I maj overtog Belsimpel dele af det konkursramte Typhone.

I juni blev OnePlus-enheder for første gang tilgængelige i Holland på Belsimpel.

2016

Belsimpel vandt Thuiswinkel Awards Publieksprijs XL i kategorien Elektronik og telekommunikation.

2015

I november vandt Belsimpel FD Gouden Gazelle Noord-Nederland 2015.

2014 Det er et år med mange priser til Belsimpel. Vi vandt Deloitte Technology Fast500 EMEA 2014 og FD Gouden Gazelle Noord-Nederland 2014. Med en 4. plads i Deloitte Technology Fast50 så det ikke ud til at kunne blive meget bedre, men i december kunne endnu en pris føjes til vores samling som vinder af den første Oryx Award for den mest bemærkelsesværdige vækst.

Vores kundeservice er nu tilgængelig indtil kl. 23.30 på hverdage.
2013 I 2013 satte Belsimpel sig selv på landkortet, bl.a. ved at være den første webshop i Holland, der har iPhone 5S på lager.
2012 Belsimpel er den første webshop i telekommunikationssektoren, der tilbyder mulighed for at returnere produkter gratis op til 31 dage efter købet. I mellemtiden voksede Belsimpel til 50 ansatte og bød kunde nummer 100.000 velkommen.

Belsimpel modtager også adskillige priser. Vi vinder Telecom Deloitte Technology Fast500 EMEA Industry Award, Deloitte Technology Fast50 Award og Sprout Challenger 50 publikumsprisen! I Technology Fast50-prisen har vores vækst på 16.155 % i de sidste fem år givet os et stort forspring i forhold til nummer to med 3.509 %.
2011 Belsimpel blev årets e-forhandler i Nederlandene for anden gang. Omsætningen vokser til 12 millioner, og der behandles mere end 50.000 bestillinger.
2010 Omsætningen vokser til 5 millioner.
2009 Belsimpel blev kåret som årets e-forhandler og udvidede åbningstiderne for kundeservicen. Vi er den første telekommunikationswebshop, der er tilgængelig pr. telefon fra kl. 9.00 - 22.00.
2008 Belsimpel.nl blev registreret, og den første version af hjemmesiden er online. Hjemmesiderne Belsimpel.nl og Metjelaptoponline.nl hører under det juridiske navn MobielWerkt BV.
2007 De første medarbejdere blev ansat, og den første kontorbygning på Grote Markt i Groningen (Nederlandene)tages i brug.
2006 De studerende Jeroen Doorenbos (21) og Jeroen Elkhuizen (23) fra Groningen etablerer DoorenbosElkhuizen V.O.F. og starter webshoppen Metjelaptoponline.nl fra deres kollegieværelse. På Metjelaptoponline.nl kan du finde mobilt internet til bærbare computere og tablets.

Kontaktoplysninger

E-mail: kontaktformular
Telefon: +45 80 40 02 50

Oplysninger om virksomheden

Postadresse

Gomibo
Postbus 3023
9701 DA Groningen
The Netherlands

Forretningsadresse

det er ikke muligt at afhente pakker her.

Gomibo
Waagstraat 1
9712 JX Groningen
The Netherlands/p>

Andre oplysninger om virksomheden

Gomibo og Belsimpel er en del af MobielWerkt B.V.

Registreringsnummer hos det nederlandske handelskammer (KVK): 02093714
Momsregistreringsnummer: DK 13115419
Bankkontonummer: ING Bank, 5726296 i Groningen
IBAN: NL12INGB000572626296
BIC: INGBNL2A


Tryk på

PR
press@gomibo.com

Markedsføring
marketing@gomibo.com