Ombytning og annullering

Ønsker du at bytte eller annullere din bestilling? Vi beklager, at ikke alt er, som du havde forventet, men vi hjælper dig selvfølgelig med at løse det. Du kan registrere dit produkt ved at klikke på den grønne knap eller læse mere på denne side.

Byt eller annuller produktet >


Alle Gomibo-produkter kan returneres gratis i op til 31 dage efter deres modtagelse. Når du har registreret din returnering, har du 14 dage til at sende produktet tilbage til os.


Regler for ombytning og annullering

 • Produktet er så vidt muligt i original og ubrugt stand.
 • Produktet er fuldstændigt inklusive ubeskadiget fabriksemballage, alt tilbehør og indlægssedler er ubeskrevne.

Returnerer du høretelefoner?
Af hygiejniske årsager skal de øretelefoner, du returnerer, være ubrugte. Returnerer du øretelefoner, der ikke længere er i ny stand? Så vil der blive opkrævet 95 kr. (tilvarende 12,50 €) i rengøringsomkostninger.

Opfylder du ikke disse krav?
Er du i tvivl om, hvorvidt du opfylder vores krav? Så kan vi stadig finde frem til en god løsning. Vi undersøger dit produkt nøje, når det ankommer, og ser, hvilke valgmuligheder vi kan tilbyde dig. Du bliver selvfølgelig altid holdt løbende underrettet. Du bestemmer, hvilken løsning der passer dig bedst af dem vi tilbyder, og hvad der skal ske med dit produkt.


Byt eller annuller et produkt

Vil du hellere have dit produkt i en anden farve eller vil du have et helt andet produkt, eller har du bare brug for at annullere din bestilling? Så ordner vi det for dig. Du kan bytte eller annullere din bestilling op til 31 dage efter modtagelse, og det er helt gratis. Hvis du annullerer din bestilling, vil købsprisen inklusive eventuelle forsendelsesomkostninger (ekskl. ekstra forsendelsesmuligheder som anbefalet post eller forsendelse med forsikring) blive tilbageført til din bankkonto inden for 5 arbejdsdage.

Før du sender dit produkt tilbage til os, skal du gendanne enheden til fabriksindstillingerne. Har du en Apple iPhone? Så skal du sørge for, at Find min iPhone-funktionen er deaktiveret. Ellers kan vi ikke behandle dit tilbagesendte produkt.


Byt eller annuller produktet >


Så snart du har registreret dit produkt, modtager du en gratis forsendelsesetiket så du kan sende produktet tilbage til os. Du kan følge din pakke med den sporingskode, som du modtager, når din bestilling er afsendt, og vi sender dig en e-mail, så snart vi modtager din pakke. Vi ombytter eller annullerer derefter din bestilling. Vi sørger for at holde dig opdateret via e-mail, så du ved præcis, hvad der foregår.


Dit produkt er defekt

Et defekt produkt er virkelig træls, men vi er her for at hjælpe dig! Se venligst vores side om garanti og reparationer.


Gendan dit produkt til fabriksindstillingerne

Før du returnerer dit produkt til os, skal du gendanne enheden til fabriksindstillingerne. Dette vil fjerne alle filer og data der er på enheden. Hvis du ønsker at beholde disse filer og data, kan du lave en sikkerhedskopi. På vores side om enhedssupport forklarer vi, hvordan du sikkerhedskopierer og nulstiller din enhed.


Her kan du finde den fortrydelsesretten for forbrugere

 • Fortrydelsesret for forbrugere

  Fortrydelsesret for forbrugere

  (En forbruger er enhver fysisk person, der indgår en retshandel med henblik på formål, som for størstedelens vedkommende ikke kan henføres til hans erhvervsmæssige eller selvstændige erhvervsvirksomhed.)

  Afbestillingspolitik

  Fortrydelsesret

  Du har ret til at annullere denne kontrakt inden for 31 dage uden at oplyse en årsag. Fortrydelsesfristen er 31 dage fra den dag, hvor du eller en tredjepart, som du har udpeget, og som ikke er leverandøren, har taget de sidste varer i besiddelse.

  For at gøre brug af din fortrydelsesret skal du informere os (MobielWerkt B.V., Waagstraat 1, 9712 JX Groningen, Nederlandene, telefonnummer: +45 80 40 02 50, e-mailadresse: info@gomibo.dk) ved hjælp af en utvetydig erklæring (f.eks. brevpost, fax eller e-mail) om din beslutning om at fortryde denne aftale. Du kan bruge den vedlagte standardfortrydelsesformular, som ikke er obligatorisk.

  Du kan også udfylde og indsende en fortrydelsesformular eller en anden unik erklæring elektronisk på vores hjemmeside (www.gomibo.dk). Hvis du benytter dig af denne mulighed, sender vi dig straks en bekræftelse (f.eks. pr. e-mail) på modtagelsen af en sådan fortrydelseserklæring.

  For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du sender meddelelsen om udøvelsen af fortrydelsesretten inden udløbet af fortrydelsesfristen.

  Konsekvenser ved opsigelse

  Hvis du fortryder denne kontrakt, skal vi straks og senest 14 dage efter den dato, hvor vi modtager meddelelsen om din fortrydelse af denne kontrakt, refundere dig alle betalinger, som vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (bortset fra eventuelle ekstra omkostninger, der skyldes dit valg af leveringsform ud over den billigste standardlevering, som vi tilbyder). Vi anvender samme betalingstype til denne tilbagebetaling som det, du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt med dig; vi vil under ingen omstændigheder opkræve dig for denne tilbagebetaling.

  Vi kan nægte at refundere pengene, indtil vi har modtaget varerne tilbage, eller indtil du har fremlagt bevis for, at du har returneret varerne, alt efter hvad der kommer først.

  Du skal returnere produkterne til os uden ophold og under alle omstændigheder senest 14 dage efter den dag, hvor du informerer os om ophævelsen af denne kontrakt. Denne frist anses for at være overholdt, hvis du sender varerne inden udløbet af 14-dagesfristen.

  Du er kun ansvarlig for et eventuelt værditab af produkterne, hvis dette værditab skyldes håndtering af produkterne, som ikke er nødvendig for at afprøve deres kvalitet, egenskaber og funktion.

  Grunde til udelukkelse eller ophævelse

  Fortrydelsesretten gælder ikke for kontrakter

  - til levering af produkter, som ikke er præfabrikerede, og hvis fremstilling er betinget af forbrugerens individuelle ønske eller formål, eller som er klart tilpasset forbrugerens personlige behov;

  - levering af varer, der hurtigt kan blive ødelagt eller hvis udløbsdato hurtigt vil blive overskredet;

  - for levering af alkoholholdige drikkevarer, hvis pris blev aftalt ved kontraktens indgåelse, men som tidligst kan leveres 30 dage efter kontraktens indgåelse, og hvis aktuelle værdi afhænger af udsving på markedet, som iværksætteren ikke har nogen kontrol over;

  - levering af aviser, tidsskrifter eller magasiner, undtagen abonnementskontrakter.

  Fortrydelsesretten udløber før tid for kontrakter

  - ved levering af forseglede varer, som af hensyn til sundhedsbeskyttelse eller hygiejne ikke kan returneres, hvis forseglingen er blevet fjernet efter leveringen;

  - for levering af varer, hvis de på grund af deres karakter er blevet uadskilleligt blandet med andre varer efter leveringen;

  - for levering af lyd- eller videooptagelser eller computersoftware i en forseglet emballage, hvis forseglingen er blevet fjernet efter leveringen.

For at tilbagesende private bestillinger kan du bruge fortrydelsesformularen, også kendt som standardformularen for fortrydelsesret, men det er ikke obligatorisk. Desuden kan du gøre det endnu hurtigere ved at gå ind på din kontoside.

Fortrydelsesformular

(Hvis du ønsker at annullere din kontrakt, skal du udfylde denne formular og sende den tilbage til os)

- Til MobielWerkt B.V., Waagstraat 1, 9712 JX Groningen, Nederlandene, e-mailadresse: info@gomibo.dk:
- Jeg/vi (*) annullerer hermed den kontrakt, som jeg/vi (*) har indgået med henblik på køb af følgende produkter (*)/ levering af følgende tjenesteydelse (*).

- Bestilt den (*)/ modtaget den (*)

- Navn på forbrugeren/forbrugerne

- Forbrugerens/forbrugernes adresse

- Forbrugerens/forbrugernes underskrift (kun hvis der er tale om en skriftlig henvendelse)

- Dato

(*) Slet det, der ikke er relevant, eller udfyld det, som er relevant.