Betaling

Det er nemt og sikkert at betale hos Gomibo. Du kan bruge en af følgende betalingsmetoder:


Betalingsmetode Omkostninger Behandlingstid
Kreditkort (Visa / Mastercard / VisaDankort) Gratis Med det samme
Bankoverførsel Gratis 1-2 hverdage
Maestro Gratis Med det samme
PayPal Gratis Med det samme
Gomibo kuponkode Gratis Med det samme

Straks efter din betaling er blevet behandlet, modtager du en bekræftelsesmail. Derefter går vi i gang med at sørge for, at du får din bestilling hurtigst muligt.


Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde alt, hvad du har brug for at vide om de forskellige betalingsmetoder. Klik på et spørgsmål for at læse svaret.

 • Hvordan betaler jeg via bankoverførsel?

  Hvis du vil betale via bankoverførsel, skal du vælge betalingsmetoden "Bankoverførsel", når du afgiver din bestilling. Vi sender dig derefter en e-mail med instruktioner.

  Bankoplysninger:
  Gomibo i Groningen
  IBAN: NL12INGB000572626296
  BIC: INGBNL2A
  Beskrivelse: dit ordrenummer.

  Der er ingen ekstra gebyrer for at betale via bankoverførsel. Du skal dog være opmærksom på, at det kan tage 1-2 hverdage, før banken overfører betalingen til vores bankkonto. Når vi har modtaget og behandlet din betaling, sender vi din bestilling.

 • Hvordan kan jeg betale med kreditkort?

  Du kan betale for din bestilling hos Gomibo med et Mastercard eller Visa-kreditkort på en særlig, sikret side. Du vil ikke blive opkrævet transaktionsgebyrer, når du foretager en betaling med et kreditkort, og din betaling vil blive behandlet med det samme.

  Betalinger er begrænset til 37.200 kr. (af juridiske årsager skal beløbet være tilsvarende €5000) pr. ordre.

  Ved kreditkortbetalinger beder vi om en kontobekræftelse på 1 cent. Det tager kun et par klik. På denne måde kan vi sikre, at ingen kan misbruge dine kreditkortoplysninger.

 • Jeg har modtaget en kuponkode fra Gomibo. Hvordan bruger jeg den?

  Har du modtaget en Gomibo-kuponkode? Du kan indløse den, når du bestiller på vores hjemmeside. Du kan bruge én kuponkode pr. bestilling. Du kan finde de(n) produktgruppe(r), som din kuponkode gælder for, i e-mailen, hvor du modtog din kuponkode. I den e-mail finder du også udløbsdatoen for din kode, og hvordan du indløser den på hjemmesiden. Kuponkoder kan ikke bruges flere gange – du kan kun bruge dem én gang.

 • Hvor lang tid går der, før jeg får købsbeløbet refunderet?

  Hvis du annullerer eller ombytter et produkt, og købsbeløbet (delvist) refunderes, vil refusionen automatisk blive krediteret den bankkonto, der blev brugt til at foretage betalingen, inden for fem arbejdsdage. Vi refunderer dog først beløbet, når vi har modtaget produkterne.

  Har du betalt med kreditkort? Så refunderer vi også beløbet inden for fem arbejdsdage. Bemærk venligst, at der kan gå op til en måned, før det refunderede beløb er synligt på din kreditkortkonto.

 • Hvordan fungerer annullering, hvis jeg ikke har betalt i euro?

  Alle produkter på vores hjemmeside sælges i euro. Hvis du betaler online i din egen valuta, gælder de aktuelle valutakurser i forhold til euroen på købstidspunktet. Hvis du annullerer, refunderer vi det beløb, du har betalt i euro. Det kan være, at valutakursen ændrer sig i mellemtiden, men vi tager ikke hensyn til dette i forbindelse med refusionen. Det kan resultere i, at du får et højere eller lavere beløb refunderet, når du annullerer din bestilling.

 • Hvordan kan jeg tilbagekræve moms for eksport uden for EU?

  Ved eksport til lande uden for EU kan du som privatkunde få den moms tilbage, som du har betalt i Danmark. Betingelserne herfor er, at fakturabeløbet inklusive moms er på mindst 370 kr. (af juridiske årsager skal beløbet være tilsvarende €50), og at produktet eksporteres fra EU inden for tre måneder efter købet. Dette er reguleret ved lov.

  Du kan kræve betalt moms tilbage på følgende måde:

  1. Få fakturaen stemplet af toldvæsenet.
  2. Angiv den nye udenlandske adresse med kuglepen på fakturaen. Sørg også for, at dit bankkontonummer står på fakturaen.
  3. Send fakturaen sammen med en kopi af dit pas til os via vores kontaktformular.

  Resten afregner vi med toldmyndighederne. Hvis ansøgningen er blevet godkendt af toldmyndighederne, får du momsen refunderet inden for 14 dage.

 • Kan jeg få en faktura med 0 % moms som erhvervskunde fra EU?

  Som erhvervskunde fra EU kan du få tilbagebetalt den moms, du har betalt i Danmark. Du vil modtage en momsfri faktura, som indeholder beløb uden moms. Du har følgende muligheder at vælge imellem:

  1. Momsen afregnes efter betaling
   Du afgiver din bestilling og betaler beløbet inklusive moms. Din bestilling sendes straks. Efter bestillingen skal du sende os dit ordrenummer, momsregistreringsnummeret og anmodningen om en faktura med 0 % moms via vores kontaktformular. Denne faktura sendes til dig inden for fem hverdage, hvorefter det betalte beløb refunderes til din konto inden for en uge.
  2. Momsen afregnes før betaling
   Du afgiver din bestilling, men betaler ikke for den endnu. Efter bestillingen skal du sende os dit ordrenummer, momsregistreringsnummeret og anmodningen om en faktura med 0 % moms via vores kontaktformular. Du vil modtage et link til at betale det skyldige beløb eksklusive moms inden for to hverdage. Så snart beløbet er betalt, sender vi din bestilling, og du modtager en faktura med 0 % moms inden for fem hverdage.

  Kort sagt kan du vælge enten at betale momsbeløbet, så du modtager din bestilling hurtigere, eller at vente på den momsfrie faktura.