Outlet enheder

Indledning

Hos Gomibo finder du et bredt udvalg af outlet-produkter, såsom outlet-enheder, outlet smartwatches, og outlet høretelefoner. Det er produkter, der er blevet returneret eller byttet af en kunde, f.eks. fordi kunden hellere ville have en anden farve. Vi har tjekket outlet-modellens tilstand for dig, så du ved præcis, hvad du kan forvente.

Hvad er et outlet-produkt?

Et outlet-produkt er et produkt, som tidligere er blevet købt af en kunde, men som er blevet tilbagesendt. Da produktet allerede har været brugt eller ejet af en kunde, kan vi ikke længere sælge disse produkter som nye. Derfor giver vi dem en ny chance som et outlet-produkt.

Da ikke alle produkter tilbageleveres i samme stand som vi sendte dem, har vi inddelt outlet-produkterne i fire forskellige kategorier. På den måde ved du præcis, hvad du kan forvente, når du vælger et outlet-produkt. Kategorierne er inddelt som følger:

 • Som ny
  Outlet-produkter fra kategorien "Som ny" fremstår, som navnet antyder, som helt nye. Det betyder, at disse produkter kan passere for et nyt produkt, men har fået nedsat prisen. Det kan f.eks. skyldes, at kunden har afbestilt produktet, men at æsken eller tilbehøret ikke længere er i perfekt stand eller at det mangler.
 • Let slitage
  Outlet-produkter, der er kategoriseret til at have "Let slitage", har enkelte lette brugsspor. Det kan f.eks. være små ridser på skærmen eller kabinettet, som man næsten ikke kan se med det blotte øje. Det er brugsspor, som er normale, når man bruger et produkt. Naturligvis fungerer disse produkter som et nyt produkt.
 • Tegn på brug
  Outlet-produkter, der er kategoriseret til at have "Tegn på brug", har lette brugsspor på skærmen og/eller kabinettet. Disse brugsspor, såsom ridser eller buler, er synlige for det blotte øje, men påvirker ikke dit produkts ydeevne. Med andre ord fungerer produktet som et nyt produkt.
 • Tydelige tegn på brug
  Med outlet-produkter fra kategorien "Tydelige tegn på brug" er det tydeligt, at produktet har været brugt før. Produktets ydeevne er ellers helt i orden, men det bærer tydelige præg af brug. Derfor er produkter fra denne kategori ofte stærkt reduceret i pris sammenlignet med nye produkter.

Jo mere produktet har været brugt, jo lavere bliver prisen på produktet. Så hvis du ikke generes særligt meget af brugsspor, for eksempel fordi du ved, at du hurtigt selv kommer til at lave dem på dit eget produkt? Så kan det meget vel være en god idé at købe et outlet-produkt i stedet for et helt nyt produkt!

Fordele ved et outlet-produkt

At købe et outlet-produkt har en række fordele. For det første er outlet-produkter naturligvis billigere end helt nye produkter. For det andet sikrer du ved at købe et outlet-produkt, at et produkt får et nyt liv. Så du bidrager også til bæredygtighed!

Prisforskel

Når du køber et outlet-produkt, sparer du ofte mange penge uden at gå på kompromis med kvaliteten. Outlet-produkter fungerer præcis på samme måde som helt nye produkter. Den eneste forskel er, at der kan være synlige tegn på brug på ydersiden, afhængigt af hvilken type outlet-produkt du vælger.

Bæredygtig

Når du vælger et outlet-produkt, træffer du et bæredygtigt valg. Outlet-produkter kan nemlig ikke længere sælges som nye produkter. Ved at købe et outlet-produkt sikrer du, at produktet stadig får endnu en chance. Og det er godt for miljøet, fordi der ikke skal produceres et nyt produkt!

Samme garanti, som du er vant til fra Gomibo

Som med alle andre produkter kan du også regne med 2 års garanti fra Gomibo på outlet-produkter. Disse 2 år starter i det øjeblik, produktet leveres.

Ofte stillede spørgsmål

Har du stadig spørgsmål om outlet-produkter? Så er der stor sandsynlighed for, at du finder svaret nedenfor!

 • Kan jeg købe en outlet-enhed sammen med en kontrakt?
 • Hvad hvis jeg skifter mening?
 • Leveres outlet-enheder med eller uden tilbehør som f.eks. en oplader?
 • Kan jeg deltage i tilbud med mit outlet-produkt?
 • Er vilkår og betingelser anderledes for outlet-produkter, hvis jeg bestiller via erhvervsportalen?