Bæredygtighed

Hos Gomibo gør vi alt, hvad vi kan, for at finde det produkt der passer perfekt til dig. På den måde finder du en enhed eller et tilbehør, som du vil have glæde af i lang tid. 'Handlinger, ikke kun ord' er det vi står for og stræben efter bæredygtige muligheder er en del af det. Hvad gør Gomibo for bæredygtighed og miljøet?


Opfordre til bæredygtig (gen)brug af telefoner

Reparationer

Reparatie smartphone Jo længere du bruger din nuværende telefon, jo færre telefoner bliver der købt. I sidste ende reducerer det produktionen af telefoner, hvilket igen bidrager til en mere bæredygtig verden. Vi opfordrer vores kunder til at bruge deres telefoner så længe som muligt. Det kan selvfølgelig ske, at der er noget galt med en enhed. I sådanne tilfælde hjælper vi kunderne med at løse problemerne med enhederne selv. På den måde undgår vi endnu en spildt leveringsrejse, og kunden når måske hurtigere frem til en løsning. Du kan læse mere om selv-løsning af enhedsproblemer her.

Kan du ikke løse problemet selv? I mange tilfælde er det stadig ikke nødvendigt at købe et nyt produkt. Vi ved af erfaring, at en simpel løsning eller en reparation vil give dig mulighed for at nyde din telefon i meget længere tid.

Outlet & renoveret

Med vores omfattende alt-i-en sammenligningsguide gør vi alt, hvad vi kan, for at sikre at du vælger det produkt der passer til dig. Det kan selvfølgelig ske at farven eller størrelsen ikke er som du forventede da du pakkede produktet ud, og derfor vil du returnere det. Så kan vi ikke længere sælge dette produkt som nyt, men det har vi fundet en løsning på takket være vores outlet. Ved at sælge produkterne i vores outlet får produkterne en ny chance, og kunderne kan købe en enhed til en mere konkurrencedygtig pris. Vi reparerer også (lettere) beskadigede produkter og tilbyder dem et nyt liv i vores outlet. Godt for dig og endnu bedre for miljøet.

Når du køber en ny enhed hos Gomibo, har du også mulighed for at vælge en renoveret iPhone. En renoveret smartphone er en telefon der er blevet brugt før, men som stadig fungerer helt fint. Disse enheder er blevet kontrolleret, eventuelt repareret og får et nyt liv som en renoveret model. Ved at vælge en renoveret telefon undgår du at skulle producere en ny, hvilket er meget miljøvenligt!


Ærlige råd

Vi hjælper dig med at finde det produkt, der passer til dig. På den måde kan du have glæde af dit produkt i lang tid, og du behøver ikke at bytte det til et nyt. Til dette formål har vores udviklere skabt en omfattende alt-i-en sammenligningsguide. Fra farve, størrelse til materiale: du kan vælge alle mulige filtre, så du kan finde et produkt der opfylder alle dine krav.

Er du endnu ikke sikker på hvad du vil have? Så kan du kontakte vores kundeservice for at få ærlig rådgivning. Vi arbejder ikke med salgsbonusser eller mål: Vores kolleger rådgiver dig, ligesom de ville rådgive deres familier. På den måde ender du ikke med et unødvendigt dyrt apparat eller med unødvendigt tilbehør, der ender i skuffen derhjemme.

Advies klantenservice

Produkter af høj kvalitet

Alle produkter på vores websted, lige fra trådløse opladere til nye smartphones, skal først passere vores Produktteam. De vurderer om et produkt opfylder vores standarder, og om det er godt nok til at blive tilføjet til vores sortiment. Det sker også jævnligt at vi ikke optager produkter på vores websted. Vi vælger produkter af høj kvalitet, som du som kunde kan få glæde af i lang tid.


Bæredygtige og miljøvenlige produkter og mærker

I vores produktsortiment finder du produkter af mere bæredygtig oprindelse. Nogle gode eksempler er produkterne fra Fairphone, House of Marley og Just Green.

Fairphone

Hos Fairphone er materialerne indkøbt på en ansvarlig måde. Det har givet dem certificeringen (af miljømærket Blue Angel) som den Mest bæredygtige smartphone i verden.. Desuden er deres enheder modulære, hvilket betyder at du kan udskifte de enkelte dele. Så hvis dit kamera går i stykker behøver du ikke at udskifte hele telefonen, men du kan udskifte det separate kamera. På den måde vil din enhed holde i årevis! Ud over smartphones udvikler Fairphone også høretelefoner, telefonetuier, og andet tilbehør som f.eks. opladere og adaptere. Du kan finde deres udskiftelige moduler på denne side.

House of Marley

Bæredygtighed er ikke kun et problem for en smartphone, men også for dens tilbehør. Derfor har vi også (mere) bæredygtige alternativer til tilbehør som f.eks. højttalere og etuier. Et eksempel på dette er lydprodukterne fra House of Marley-brandet. Dette mærke bruger (mere) bæredygtige materialer som bambus, genbrugt økologisk bomuld og genbrugte PET-materialer. Deres produkter leveres i papkasser fremstillet af genbrugspapir.

Just Green

Telefonetuierne fra Just Green er, ligesom navnet siger, 'grønne'! De fremstiller bl.a. telefonetuier af biologisk nedbrydelige materialer. Deres gennemsigtige TPU-etuier er 100 % genanvendelige. Just Green's produkter leveres i komposterbar emballage, er trykt med sojablæk og vegetabilsk baseret lim. Just Green investerer også fem procent af sin omsætning i bæredygtige initiativer.


Emballage og forsendelse

Forsendelse

Vidste du, at du selv kan påvirke miljøet ved at bruge forskellige leveringsmuligheder? Ved at få din pakke leveret til et afhentningssted i stedet for til dit hjem kan du reducere CO2-emissionerne. Det skyldes at chaufføren ikke behøver at køre til dit hus og kan levere flere pakker på én gang.

Desuden sender vi ikke længere et brev, når du bestiller en SIM Only-forlængelse hos os. Du vil modtage alle oplysninger om din kontrakt via e-mail. Det sparer ikke kun papir, men også forsendelse!

Emballage

Vi har optimeret størrelsen på vores kasser, så vi kan sende så meget som muligt i den mindst mulige pakke. Vores mindste kasse vil derfor (næsten) altid kunne rumme en telefon med etui, skærmbeskytter og SIM-kort. Det sparer ture for fragtfirmaet.

I øjeblikket bruger vi stadig polstringsmateriale i form af oppustelige luftposer. Vi har valgt dette, fordi de kun pustes op når ordren pakkes. Det sparer os for transport af tunge, voluminøse papirruller som vi tidligere brugte som polstringsmateriale. Dette polstringsmateriale forhindrer at din ordre bliver beskadiget under transporten.

Til slutt, så har vi stoppet med at medsende brochurer i forsendelseskasserne. Det sparer en betydelig stak papir hver dag.


Kontor

Kantoor indeling Vi forsøger at indrette vores kontorer så bæredygtigt som muligt. Vores kontorer er f.eks. ikke opdelt i mindre kontorlokaler med deres egne klimaanlæg. Den plads vi har udnyttes så effektivt som muligt. Vi bruger også LED-belysning, og de fleste af vores møbler er renoverede.

Vores kontorer ligger i centrum af Groningen, så vi er let tilgængelige med offentlig transport. Langt de fleste af vores kolleger går eller cykler endda til arbejde, hvilket også sparer CO2-emissioner.

Den kaffe vi drikker på vores kontor er lavet af bønner fra Pure Africa. De er ikke kun bæredygtige, men for hvert kilo kaffe, der sælges, investerer Pure Africa også €1 i mikrolån.

Langdistancemøder finder normalt sted online eller pr. telefon. Ved eksterne aftaler, som ikke kan arrangeres pr. telefon, f.eks. når du skal besøge en messe, opfordrer vi vores kolleger til at tage toget.


Fremtiden

Vi arbejder aktivt på at gøre vores proces mere bæredygtig. Det er en proces, som vi tager skridt for skridt i gang hver dag. Har du spørgsmål eller forslag vedrørende bæredygtighed? Send dem videre ved at kontakte vores Kundeservice .