Priser

Vi arbejder med daglige priser. Det betyder, at priserne kan ændre sig når som helst, enten i opadgående eller nedadgående retning. På grund af den hurtige lageromsætning kan vi til enhver tid give den bedste pris. De priser der i øjeblikket kan ses på hjemmesiden er førende. Alle priser, der vises, hvis du er logget ind med en erhvervskonto, er eksklusive moms.

Har du spørgsmål til vores priser? Så læs de ofte stillede spørgsmål nedenfor.


Ofte stillede spørgsmål

 • Den enhed jeg købte i går er billigere i dag. Hvordan kan det være?

  Vi arbejder med daglige priser. Det kan ske at de daglige priser varierer, f.eks. fordi en bestemt type enhed nu er mindre tilgængelig. Derfor vil du altid få den bedste pris på det pågældende tidspunkt.

 • Hvad gøres der med momsen?

  Du skal ikke betale moms hvis du bestiller som erhvervskunde. Når du afgiver din bestilling opkræver vi først moms fra dig. Efter bestillingen er afgivet udarbejder vi så manuelt en 0 % moms-proformafaktura. Du skal selv anmode om dette ved at sende en e-mail hvor ordrenummeret indgår til business@gomibo.dk.

 • Kan jeg få ekstra rabat på min bestilling?

  Ved bestillinger på 10 eller flere ens enheder tjekker vi om der er mulighed for yderligere rabatter. Dette gælder også for tilbehør, med undtagelse af Mobilize-tilbehør: her gælder et minimum på 50 identiske produkter. Derudover vil vi også undersøge muligheden for en yderligere rabat, hvis du bestiller en blanding af 15 eller flere enheder. Send en e-mail til business@gomibo.dk for at få et skræddersyet pristilbud på dine valgte enheder. For mindre mængder gælder den pris der vises med din Gomibo Erhvervs-konto.

 • Jeg har modtaget et pristilbud. Hvor længe er det gyldigt?

  Vi arbejder med daglige priser. Du bedes derfor bekræfte pristilbuddet så hurtigt som muligt på dagen for modtagelsen for at kunne regne med den tilbudte pris. Hvis der er tale om en større forespørgsel, er vi afhængige af om der er nok produkter tilgængelige på det pågældende tidspunkt. Hvis vi ikke kan matche prisen, meddeler vi det så hurtigt som muligt.

 • Jeg kan se at priserne for erhvervskunder er de samme som forbrugerpriserne. Er dette korrekt?

  Dette er ikke korrekt. Når du logger ind med din Gomibo Erhvervs-konto, bliver priserne for erhvervskunder automatisk indlæst på hjemmesiden, eksklusive moms. Hvis du vil sammenligne erhvervs- og forbrugerpriser, skal du bruge et andet browservindue eller et inkognito-vindue.

 • Er det muligt at prisen for erhvervskunder er højere end forbrugerprisen?

  Selv om de fleste produkter har en lavere pris for erhvervskunder end for privatkunder, er der dog undtagelser. Produkter der er få af og/eller er meget efterspurgte, kan have en lidt højere pris for erhvervskunder. Dette sikrer at der ikke er behov for en mængdebegrænsning på disse produkter, og at de forbliver let tilgængelige for vores erhvervskunder, selv i større mængder. Også for produkter der ikke er mange af, er vores priser meget konkurrencedygtige.