Priser

Vi arbejder med dagspriser. Det betyder, at priserne kan ændre sig når som helst, enten i opadgående eller nedadgående retning. På grund af den hurtige lageromsætning kan vi til enhver tid give den bedste pris. De priser der i øjeblikket kan ses på hjemmesiden er førende. Alle priser, der vises, hvis du er logget ind med en erhvervskonto, er eksklusive moms.

Har du spørgsmål til vores priser? Så læs de ofte stillede spørgsmål nedenfor.


Ofte stillede spørgsmål

 • Den enhed jeg købte i går er billigere i dag. Hvordan kan det være?

  Vi arbejder med dagspriser. Det kan ske at dagspriserne varierer, f.eks. fordi en bestemt type enhed nu er mindre tilgængelig. Derfor vil du altid få den bedste pris på det pågældende tidspunkt.

 • Hvad sker der med momsen?

  Du skal ikke betale moms hvis du bestiller som erhvervskunde. Når du afgiver din bestilling opkræver vi først moms af dig. Når ordren er afgivet udarbejder vi manuelt en 0 % moms-proformafaktura. Du kan selv anmode om dette ved at sende en e-mail med ordrenummeret til business@gomibo.dk.

 • Kan jeg få ekstra rabat på min ordre?

  Ved ordrer på 10 eller flere ens enheder tjekker vi om der er mulighed for yderligere rabatter. Dette gælder også for tilbehør, med undtagelse af Mobilize-tilbehør: her gælder et minimum på 50 identiske produkter. Derudover vil vi også undersøge muligheden for en yderligere rabat, hvis du bestiller en blanding af 15 eller flere enheder. Send en e-mail til business@gomibo.dk for at få et pristilbud på dine valgte enheder. For mindre mængder gælder den pris der vises med Gomibo Business-kontoen.

 • Jeg har modtaget et pristilbud. Hvor længe er det gyldigt?

  Vi arbejder med dagspriser. Du bedes derfor bekræfte pristilbuddet så hurtigt som muligt på dagen for modtagelsen for at kunne regne med den tilbudte pris. Hvis der er tale om en større forespørgsel, er vi afhængige af om der er nok produkter tilgængelige på det pågældende tidspunkt. Hvis vi ikke kan matche prisen, meddeler vi det så hurtigt som muligt.

 • Jeg kan se at priserne for erhvervskunder er de samme som forbrugerpriserne. Er dette korrekt?

  Dette er ikke korrekt. Når du er logget ind med din Gomibo Business-konto, bliver priserne for erhvervskunder automatisk indlæst på hjemmesiden, eksklusive moms. Hvis du vil sammenligne erhvervs- og forbrugerpriser, skal du bruge en anden browser eller et inkognito-vindue.

 • Er det muligt at prisen for erhvervskunder er højere end forbrugerprisen?

  Selv om de fleste produkter har en lavere pris for erhvervskunder end for privatkunder, er der dog undtagelser. Produkter der er få af og/eller er meget efterspurgte, kan have en lidt højere pris for erhvervskunder. Dette sikrer at der ikke er behov for en mængdebegrænsning på disse produkter, og at de forbliver let tilgængelige for vores erhvervskunder, selv i større mængder. Også for produkter der ikke er mange af, er vores priser meget konkurrencedygtige.