Produktsortiment

Gomibo's produktsortiment omfatter mere end 20 telefonmærker, både kendte og mindre kendte. Med vores omfattende produktsortiment finder du som erhvervskunde altid de telefoner, tablets og tilbehør, du leder efter hos Gomibo. Ved du stadig ikke hvilken telefon der er den bedste løsning for dig, eller leder du efter en telefon med bestemte specifikationer? Så brug vores praktiske sammenligningsværktøj.

Har du spørgsmål til vores produktsortiment? Så tag et kig på vores Ofte stillede spørgsmål nedenfor.


Ofte stillede spørgsmål

 • Er de enheder, som Gomibo leverer, på europæisk lager?

  Ja, de enheder vi har på lager er beregnet til det europæiske marked.

 • Leveres de enheder, der leveres af Gomibo, med originale forseglinger?

  Ja, alle telefoner og tablets som vi leverer leveres med originale forseglinger i æskerne.

 • Kan jeg bruge Device Enrolment Program (DEP) på iPhones købt hos Gomibo?

  Ja, det er muligt på både iPhones og iPads. Vi installerer Apple DEP på dine bestilte enheder til en konkurrencedygtig pris. På denne måde behøver du ikke at bekymre dig om implementeringen af din administrationssoftware på ny hardware. Du administrerer selv softwaren og konfigurerer alt efter dine ønsker. Vil du gerne benytte denne tjeneste? Giv os besked, før du afgiver din bestillingbusiness@gomibo.dk. Vi kan ikke installere Apple DEP med tilbagevirkende kraft.

 • Kan jeg bruge Samsung Knox på Samsung-enheder købt hos Gomibo?

  Ja, det er muligt, når enheden eller tabletten understøtter Knox. Vi installerer Samsung Knox på dine bestilte enheder på anmodning til en konkurrencedygtig pris. På denne måde behøver du ikke at bekymre dig om implementeringen af din administrationssoftware på ny hardware. Du administrerer selv softwaren og konfigurerer alt efter dine ønsker. Vil du gerne benytte denne tjeneste? Giv os besked, før du afgiver din bestillingbusiness@gomibo.dk. Vi kan ikke installere Samsung Knox med tilbagevirkende kraft.

 • Hvad er en outlet-model, og hvordan kan jeg bestille en?

  Outlet-enheder, tablets eller tilbehør kan bestilles via vores websted. Log ind med din virksomhedskonto, og vælg listevisning i produktoversigten for at se vores (outlet-)lager.

  Outlet-modeller er tidligere blevet bestilt og returneret. Disse produkter kan ikke længere sælges som nye, og vi tilbyder dem derfor til en ekstra konkurrencedygtig pris. Outlet-modeller fungerer altid som nye produkter, men indeholder har mere eller mindre brugsspor. Det kan også være i form af beskadiget emballage eller manglende tilbehør. Det er derfor muligt, at der ikke følger et headset med en enhed. Du vil dog altid modtage en oplader. Det er ikke altid den originale oplader, men kan også være en erstatningsmodel. Vi har ikke producentgaranti på vores outlet-modeller til erhvervskunder.

 • Er jeg som erhvervskunde berettiget til særlige tilbud på enheder?

  Du finder betingelserne for særtilbud fra Gomibo, producenterne eller udbyderne under produktsiden på vores websted. Generelt er erhvervskunder udelukket fra særlige tilbud.

 • Kan jeg bestille tilbehør med en erhvervskonto?

  Ja, det er muligt. På vores tilbehørsside kan du finde covers, skærmbeskyttere, headsets, smartwatches og meget mere.