Produktsortiment

Gomibo's produktsortiment omfatter mere end 20 telefonmærker, både kendte og mindre kendte. Med vores omfattende produktsortiment kan du som erhvervskunde altid finde de telefoner, tablets og tilbehør, du leder efter hos Gomibo. Ved du stadig ikke hvilken telefon der er den bedste løsning for dig, eller leder du efter en telefon med bestemte specifikationer? Så brug vores praktiske sammenligningsværktøj.

Har du spørgsmål til vores produktsortiment? Så tag et kig på vores ofte stillede spørgsmål nedenfor.


Ofte stillede spørgsmål

 • Er de enheder, som Gomibo leverer, fra europæisk lager?

  Ja, de enheder vi har på lager er beregnet til det europæiske marked.

 • Er de enheder, der leveres af Gomibo, forsynet med originale forseglinger?

  Ja, alle telefoner og tablets, som vi leverer, kommer med original forsegling på æskerne.

 • Kan jeg bruge Device Enrolment Program (DEP) på iPhones købt hos Gomibo?

  Ja, det er muligt på både iPhones og iPads. Vi installerer Apple DEP på dine bestilte enheder til en konkurrencedygtig pris. På denne måde behøver du ikke at bekymre dig om implementeringen af din administrationssoftware på ny hardware. Du administrerer selv softwaren og konfigurerer alt efter dine behov. Vil du gerne benytte denne tjeneste? Giv os besked, før du afgiver din bestillingbusiness@gomibo.com. Vi kan ikke installere Apple DEP med tilbagevirkende kraft.

 • Kan jeg bruge Samsung Knox på Samsung-enheder købt hos Gomibo?

  Ja, det er muligt, når enheden eller tabletten understøtter Knox. Hvis du anmoder om det, så kan vi installere Samsung Knox på dine bestilte enheder til en konkurrencedygtig pris. På denne måde behøver du ikke at bekymre dig om implementeringen af din administrationssoftware på ny hardware. Du administrerer selv softwaren og konfigurerer alt efter dine ønsker. Vil du gerne benytte denne tjeneste? Giv os besked, før du afgiver din bestillingbusiness@gomibo.com. Vi kan ikke installere Samsung Knox med tilbagevirkende kraft.

 • Hvad er en outlet-model, og hvordan kan jeg bestille en?

  Outlet-enheder, tablets eller tilbehør kan bestilles via vores websted. Log ind med din virksomhedskonto, og vælg listevisning i produktoversigten for at se vores (outlet-)lager.

  Outlet-modeller er tidligere blevet bestilt og returneret af en anden kunde. Disse produkter kan ikke længere sælges som nye, og vi tilbyder dem derfor til en ekstra konkurrencedygtig pris. Outlet-modeller er altid funktionsdygtig på lige fod med nye produkter, men kan indeholde nogle brugsspor. Det kan også være i form af beskadiget emballage eller manglende tilbehør. Det er derfor muligt, at der ikke følger et sæt høretelefoner med, hvis du køber en enhed. Du vil dog altid modtage en oplader. Det er ikke altid den oprindelige oplader, men kan også være en erstatningsmodel. Vi har ikke producentgaranti på vores outlet-modeller til erhvervskunder.

 • Er jeg som erhvervskunde berettiget til særlige tilbud på enheder?

  Du finder betingelserne for særtilbud fra Gomibo, producenterne eller udbyderne under produktsiden på vores hjemmeside. Generelt er erhvervskunder udelukket fra særlige tilbud.

 • Kan jeg bestille tilbehør med en erhvervskonto?

  Ja, det er muligt. På vores tilbehørsside kan du finde etuier, skærmbeskyttere, høretelefoner, smartwatches og meget mere.